175 års jubilæum – Dansk mølledag – møllecafé.

Søndag den 17. juni  er det Dansk Mølledag – altid 3. søndag i juni – med åbne møller rundt om i landet. Her er Uhre Mølle selvfølgelig også med. Møllersvendene er på arbejde, og man kan komme ind og se, hvordan tandhjulene  og kværne virker. Vingerne vil dreje rundt, hvis vinden tillader det. Denne søndag vil vi også fejre, at det i år er 175 år siden, den gamle mølle blev sat i drift og blev et aktiv for omegnen. Der er en spændende historie at fortælle om de mange år  – det kan bl.a. læses på plancherne i pakhuset. 4. klasse står klar i cafeen til at betjene kunderne, der har lyst til at drikke deres eftermiddagskaffe på Uhre Mølle. I ANLEDNINGEN AF VORES JUBILÆUM ER ENTRE I MØLLEN OG KAGEN I CAFEEN GRATIS SØNDAG DEN 17. JUNI. Møllen er åben mellem 13.30 og 16.00, cafeen er åben mellem 14.00 og 16.00. Håber I kigger forbi!

Hilsen 4. klasse og Foreningen Uhre Mølle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.