Veteranbils-dag på den gamle mølle.

Kære gæster på Uhre gamle mølle.

Søndag den 27. august er der Veteranbils-dag på vores mølle. Det er blevet en tradition, at de flotte gamle biler skal luftes denne søndag eftermiddag med en køretur til Uhre. Der vil blive rig mulighed for at se de flotte biler og få en snak med ejerne.

Møllen er åben og møllersvende er på arbejde fra kl. 13.30-16.00. 4. klasse står klar i pakhuset til at betjene jer i deres møllecafé. Der kan købes kaffe, te, sodavand, juice og hjemmebagte boller og kage. Cafeen er åben fra 14.00 til 16.00.

På gensyn!

Hilsen 4. klasse og foreningen Uhre mølle.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.