Møllecafé den 14. august 2016

5. klasse på Uhre Friskole er nu blevet til 6. klasse og

Søndag den 14. august har 6. klasse igen møllecafé på den gamle mølle i Uhre. Denne gang prøver vi også at holde bagagerumssalg mellem kl. 14.00 og 16.00. Det betyder, at man kan komme og sælge private ting fra sit bagagerum – ting, man ikke længere selv har brug for. Vi håber, mange har lyst til at komme forbi møllen. Men for at det skal være en god oplevelse for alle køberne, skal der jo også være nogen, der sælger nogetsmiley. Så kig i skuffer og skabe…           og se om I har noget, der kan sælges.
Vi glæder os til at se jer alle – købere og sælgere.
6. klasse er klar med kaffe/te, juice, sodavand m.m. og hjemmebagt kage i møllecafeen. Møllen er ligeledes åben for et besøg, og møllesvendene er på arbejde.

Hilsen 6. klasse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.